makeup

Skøn, fejlfri hud med makeup

Skøn, fejlfri hud med makeup

Hvis du – som de fleste andre kvinder – ønsker at se frisk og veloplagt ud i det daglige, kan du bruge makeup til at understrege og fremhæve dine bedste sider. En god makeup vil samtidig skjule diverse ujævnheder i din teint, for eksempel tørre pletter, udslæt, acne, tilstoppede porer og hårsække samt ar og pigment forandringer.

Især det sidste er et problem for den modne hud, som måske har været udsat for megen sollys gennem sin levetid, og samtidig præges af hormoneller forandringer. Disse pigmenterings fejl vil komme til udtryk ved mørkere plamager i huden, som får ansigtet til at fremstå ældet.

Med makeup kan du genskabe såvel ungdommens glød som den ensartede hudtone, der kendetegner en fejlfri hud. Du skal blot holde dig for øje, at din makeup skal passe til din hud. Når først du er bevidst om, hvilken makeup du skal vælge, kan du få adgang til et stort og velassorteret udvalg af makeup online, i mange forskellige varianter og fra de bedste brands.

Vælg en makeup som matcher din hudtype og hudens tone

Det er vigtigt, at din makeup – hvad end du er til flydende makeup, compact foundation, pudder eller måske blot en let BB creme – passer til din huds type og temperament. Har din hud tendens til at blive fedtet på grund af overproduktion fra hudens talg kirtler, bør du vælge en oliefri makeup, som kan opsuge det overskydende fedt. En tør og sensitiv hud kan have godt af at få tilført ekstra næringsstoffer gennem din makeup, så den ikke udtørrer yderligere. Samtidig bør du vælge en makeup, som passer til din hudfarve. Du bør både kigge på din huds nuance – er den lys eller mørk – samt selve tonen (kølig eller varm). Vælger du en makeup i en for mørk eller for lys nuance, vil det hurtigt kunne ses.

Kig ind hos Sephora og find den perfekte makeup.