Skab et hyggeligt fristed med en altan

Skab et hyggeligt fristed med en altan

Har du ikke en altan nu, savner du sikkert at have et sted, hvor du kan gå ud og nyde solen, når det er godt vejr. Du har selvfølgelig mulighed for at gå ud i byens parker, men det er noget helt andet at kunne gå direkte fra sit hjem ud i det gode vejr – i dit nattøj og med en kop kaffe i hånden. Derfor har du selvfølgelig brug for at få en altan, og i langt de fleste tilfælde vil det være muligt at sætte en altan op. 

Der findes en række firmaer, der kan hjælpe dig med at få sat en altan op. Et af de firmaer er Røn Petersen. De har stor erfaring med at sætte altaner op, og du kan derfor få dem til at sætte en altan i stål op hos dig. Dermed kan du få det fristed, som du drømmer om i forbindelse med dit hjem. 

Når du skal have sat en altan op, er det selvfølgelig vigtigt, at du har brug for at få styr på en masse tilladelser. Først og fremmest er det i forhold til den forening, du bor i. Det er lige meget, om det er en andels, ejer- eller lejerforening. I alle tilfældene vil I først skulle tage emnet op på et beboermøde og være enige om, at I gerne vil have altaner. 

Bor du i en lejerforening, skal I også have boligforeningens tilladelse, inden I kan gå videre. Derefter skal I have tilladelse fra kommunen. Der kan for eksempel være regler om, hvor brede altanerne må være. Derefter kan I gå i gang med at finde firmaer, der kan hjælpe jer med at sætte altanerne op, så de har de mål, som I er blevet enige om, og som I har fået tilladelse til. Der kan I kontakte Røn Petersen, der kan hjælpe jer.