gardiner

Opdag en verden af smukke gardiner

Opdag en verden af smukke gardiner

Gardiner er ikke bare funktionelle, de er også dekorative. Udover at skærme af for sol og blikke udefra, giver de også dit hjem stil og charme. Er du lige flyttet i nyt hus eller i ny lejlighed, hvor du skal have nye gardiner til? Eller drømmer du bare om at friske dit hjem op med nye flotte gardiner? Så skal du se nærmere på Tidens Design. 

Tidens Design tilbyder et væld af gardiner

Tidens Design, beliggende i Stege nær Vordingborg, har mere end 30 års erfaring med at sy gardiner til danske hjem. Du er derfor garanteret en virkelige god oplevelse, hvor de rådgiver dig og syer og monterer gardiner af højeste kvalitet. Med deres store viden om gardiner kan de også guide dig til den allerbedste vedligeholdelse og pleje af dine nye gardiner. 

Få skræddersyede gardiner i kvalitetsmaterialer

Alle gardiner fra Tidens Design er syet i lækre kvalitetsmaterialer, og firmaet skræddersyr alle gardiner, så de passer perfekt til dine vinduers mål. Du kan derfor bare læne dig tilbage og lade dem stå for hele processen – fra opmåling og syning af gardiner til den endelige montering af dem. De sørger for det hele! De rydder endda op efter montering og tager alt emballage med sig!

Effektiv opmåling og rådgivning 

Du kan bestille en tid til at få gardineksperterne fra Tidens Design til at besøge dig i dit hjem. Her vi de stå for opmåling til dine nye gardiner, og de kan også give dig professionel rådgivning om, hvilken type gardiner der passer til dine vinduer og dit hjem. Det er gratis at få deres rullende gardinbus ud til dig, og du får efterfølgende et uforpligtende tilbud på nye gardiner og montering heraf. 

Lyder det som noget for dig? Læs mere om gardinbussen, og kontakt Tidens Design for at aftale en tid til dit besøg her: http://www.tidens-design.dk/