Skønhed, Creme

Opdag en god mirakelcreme!

Opdag en god mirakelcreme!

Døjer du med eksem, tør hud, psoriasis, akne eller solskoldet hud? Der findes mange trælse hudtilstande, der kræver god hudpleje. Men hvilken creme skal du vælge, hvilket mærke skal du købe den fra? Hvad hjælper bedst? Læs meget mere i denne artikel, og find ud af mere.

Vælg en creme egnet til din hud

Det vigtigste, når du køber creme til huden, er, at du vælger en god creme, der er beregnet til netop din hud. Det vil sige, at du skal vælge en creme uden parfume, hvis du har allergi. Du skal vælge en fugtende creme, hvis du har tør hud. Undgå en alt for olieret creme, hvis din hud også er meget olieret. 

Du kan næsten altid læse på cremen, hvilken type hud den er egnet til. Og i rigtig mange serier og fra mange mærker finder du forskellige cremer til flere slags hudtyper.

Find ud af mere om Vitacreme

Et mærke som du måske ikke har hørt om før, er Vitacreme. Dette brand står bag en lang række af hudplejeprodukter til dig med sart hud eller en af de tidligere nævnte hudtilstande som f.eks. eksem, akne, psoriasis osv. 

Vitacreme laver rigtig mange gode cremer. Blandt andet deres B12 vitamin, som er rigtig god mod tør hud og eksem. Denne creme er tyk og fed og har en regenererende effekt på huden. Derfor er den f.eks. god til dig med eksem.

Cremerne fra Vitacreme indeholder heller ikke parfume, parabener eller kunstige ingredienser. De er derfor også gode at bruge, hvis du døjer med allergi. Du finder deres B12 creme til både ansigt og krop. 

Du kan læse meget mere om Vitacreme på deres hjemmeside, hvor du også kan se nærmere på de forskellige produkter og vælge dit foretrukne produkt ud fra netop din hudtilstand og hudtype.