Læge flere versioner af en kikkert på udvalgte steder

Læge flere versioner af en kikkert på udvalgte steder

July 26, 2019

Der er ikke noget mere irriterende, end når man ikke kan finde lige det, som man står og skal bruge, selvom det ellers altid plejer at være ved ens side og egentlig ikke er sjældent forekommende.

Det er ligesom den tendens, man føler med, at når man ikke skal bruge noget bestemt, så ser man det alle vegne, og når man så skal bruge det, kan man ikke finde det, uanset hvor meget man leder efter det.

Det kan være brillerne, en kuglepen, et stykke skrivepapir, nogle batterier eller noget meget andet.

Den logiske løsning er selvfølgelig, at man sørger for at have flere brugbare udgaver af det samme liggende forskellige steder, så man altid ved, at man kan finde det de steder, hvor man nu befinder sig.

Dette kan være i bilen, i sommerhuset, udehuset, i en jakkelomme, skuret, arbejdspladsen og videre, så man ikke er afhængig af, at man kun har én udgave af en given ting, man tit skal bruge.

Men dette kan man også gøre med andre ting, man måske ikke skal bruge så tit, men når man så endelig har brug for det, så er det rart, at man har nogle udvalgte depoter, hvor man ved, at man kan finde det, når man får brug for det.

For eksempel med en kikkert, om det så er en stjernekikkert, en natkikkert eller en almindelig kikkert.

Det kan for eksempel være brugbart, hvis man er jæger, at man så altid har en ekstra kikkert liggende i jagthytten, hvis man skulle glemme at tage en kikkert med hjemmefra.

I sommerhuset er man måske velsignet med et rigere dyreliv ude foran ens vinduer, end man ellers er vant til, så man gerne vil have en kikkert liggende der, så man altid kan spejde og spotte dyrene.

Eventuelt kan man jo lægge en kikkert i handskerummet i bilen, hvis man pludselig under kørsel får øje på noget, som kunne være spændende at få et nærmere kig på.