tandlæge

Hvorfor du skal huske din tandlægetider

Hvorfor du skal huske din tandlægetider

advertorial

En tid ved tandlægen kan være skræmmende, den kan blive dyr, og den kan virke uoverskuelig. Det betyder dog ikke, at man skal frasortere at få det gjort. Det kan nemlig oftest gøre større skade end det kan gavne. I dette indlæg kommer vi ind på, hvorfor du skal huske dine tandlægetider, og hvad der kan ske, hvis du ikke gør dette.

Vedligeholdte tænder er bedre end ødelagte tænder

Ved at opretholde tandlægeaftaler, så vil man kunne tage de fleste problemer i opløbet, og derved sikre sig, at tænderne ikke bliver ødelagte. Ved regelmæssige tandlægebesøg vil man nemlig kunne vedligeholde sine tænder, da de både renser og giver beskyttelse til dem, når man er der.

Har man først ødelagte tænder, så bliver det ikke kun dyrere at få fikset, det bliver også mere smertefuldt. Derudover giver det også muligheden for varige men, som man aldrig kommer af med.

image

Tandlæge behøver ikke være dyrt

Regningen er det som skræmmer flest, når det kommer til tandlæger. Det behøver dog ikke at være dyrt, for som vi nævnte før, så er vedligeholdte tænder bedre end ødelagte tænder. Det er nemlig væsentligt billigere at vedligeholde sine tænder, end det er at få dem repareret, hvis uheldet først er ude.

Sørger man for at vedligeholde sine tænder, så er det oftest blot et tjek og en rensning der skal til, hvor ødelagte tænder kræver noget mere.

Du kan få tilskud

Det er ikke alle der ved det, men det er faktisk muligt at få tilskud til tandlæge igennem sygeforsikring Danmark. Det er dog vigtigt at informere om, at man skal være medlem inden uheldet er ude. Derfor kan man ikke blive medlem, hvis man ikke har holdt sine tænder ved lige, og skaden derfor allerede er sket.

Er du ikke der endnu, og er du ikke medlem af Danmark, så kan det være en god idé at melde dig ind.