jagttøj

Har du den fulde garderobe med jagttøj, klar til jagt?

image

Det er pudsigt, at når mænd vrænger på næsen og laver himmelvendte øjne af deres bedre halvdele, der har hele walk in-skabe fyldt med tøj, hvor de mener, de ikke har noget at tage på, så har samme mand et stort skab fyldt med jagttøj, hvoraf det færreste måske nogensinde bliver brugt – eller nogensinde er blevet brugt.

Men det er da helt forståeligt, at når man nu kan anskaffe sig billigt jagttøj, så vil man jo gerne være klædt på som en parat jæger i mere end én forstand, så man har munderinger til alle situationer.

Så er man ikke låst fast til nogle klude, der egentlig bedste egner sig til camouflage i den danske natur og til det danske vejr, fordi det er den slags jagttøj, der er mest dominerende herhjemme i de danske butikker af gode grunde.

Jagt er jo ikke en billig sport at gå til, og det hænger ikke bare sammen med, at man skal have købt udstyr til at nedlægge byttet, men man skal også anskaffe sig transport til udlandet, hvis man skal jage der.

Er man endda helt ude i at ville på safari i udlandet, så kan det blive godt dyrt, når man også skal huske på, at der skal betales for hotel og ophold.

Derefter koster det også et beløb at nedlægge dyrene og generelt være på jagt. Disse dyr skal man betale for at få udstoppet og transporteret hjem til Danmark – hvor der kan komme meget told og afgifter på.

Så når man opdager, at der eksisterer billigt jagttøj, som er af god kvalitet, så kan man ikke lade være med at supplere med mange former for tøj, så man er klar til at jage både på savannen, i det iskolde og hvide nord, i andre fremmede lande og selvfølgelig herhjemme i Danmark.