gulvafslibning på Fyn

Gulvafslibning på Fyn ved kompetent gulvmand

Gulvafslibning på Fyn ved kompetent gulvmand

advertorial

Et gammelt trægulv, som fremstår nusset og snusket i overfladen, er ikke nødvendigvis udskiftningsparat. Du har muligvis overvejet at brække det gamle trægulv op for at erstatte det med et nyt en af slagsen, eller lade det dække over med cement, beton, epoxy, vinyl, linoleum eller et af de smarte klik parket gulve i syntetisk laminat.

Det er meget moderne at skrotte de gamle, triste trægulve til fordel for de mere moderne modeller som for det første er mere slidstærke, for det andet er nemmere at rengøre. Men inden du beslutter dig for at sige farvel til trægulvet bør du træde et skridt tilbage og overveje denne beslutning en ekstra gang.

Dit gamle, grimme trægulv vil nemlig med overvejende sandsynlighed sagtens kunne komme til at skinne på ny. Det er blot et spørgsmål om den rette form for gulvservice.

gulvafslibning på Fyn

Skal jeg lade gulvet afslibe eller afhøvle?

Når du står for at skulle vælge imellem en gulvafslibning og en gulvafhøvling bør du tage gulvets beskaffenhed i betragtning. En gulvafhøvling bør kun vælges hvis gulvet er svært beskadiget, for eksempel som følge af en oversvømmelse som har givet anledning til indtrængende fugt i træværket.

Hvis brædder eller parketter har forskubbet sig, således at der er opstået buler eller ujævnheder i gulvet, vil du med en gulvafhøvling kunne udjævne disse. Men da afhøvling af gulve er en temmelig invasiv procedure bør du i videst muligt omfang søge at udbedre skaderne i dit gulv med en gulvafslibning. Herved fjernes nemlig kun en ubetydelig del af træværkets overflade, men dog tilstrækkeligt til at få has på de grimme og skæmmende skønhedspletter.

Lad din lokale gulvsliber forestå afslibning af gulve i din bolig

Du bør altid overlade opgaven med afslibning og efterbehandling af dine trægulv til en professionel gulvmand. Og ham ka du finde hos din lokale afdeling af Gulvkanonen på gulvkanonen.dk.