regnskoven

Grønne initiativer - du kan starte her

Grønne initiativer - du kan starte her

Der er ingen tvivl om, at miljøet er kommet mere og mere på verdensagendaen. Og det er med god grund. Det kræver nemlig en fælles indsats at skabe forandringer, så vi kan passe endnu bedre på vores planet til de kommende generationer. Vi ser hvordan der kommer større og flere naturkatastrofer, vi ser hvordan flere og flere skovarealer er i brand, fordi temperaturerne stiger. Dette er også med til at true de mange dyrearter, som lever i disse områder. Der er derfor god grund til at tage selv små initiativer, hvis du ønsker at gøre en forskel. 

Der er dog ikke noget at sige til, hvis det kan virke uoverskueligt, hvor man skal starte og slutte, hvis man gerne vil bidrage positivt til miljøet. Men som med så meget andet i livet, så kan selv små skridt være med til at gøre en forskel i længden. Herunder kan du se et eksempel på, hvordan du kan komme godt i gang med at bidrage positivt til de miljøudfordringer, vi oplever nu. 

Støt verdens skove

En af de ting du kan gøre, er at støtte verdens skove – naturen spiller nemlig en stor rolle ift. at optage og binde de store mængder CO2, som er en af de store klimasyndere. Ved at støtte verdens skove, støtter du op omkring at skovarealer kan bevares. Et af de steder, hvor du kan gøre dette er hos Verdens Skove. Her kan man både give månedlige donationer, og man kan også handle en af deres mange plakater, hvor man selv kan være med til at bestemme prisen (dog med et minimumsbeløb) For hvert prisniveau kan man se, hvor stort et areal man kan bidrage til at bevare. 

Med initiativer som disse kan du være med til at starte i det små – hvilket man heller ikke skal underkende. Du kan også læse mere her: https://shop.verdensskove.org