billån

Få råd til at købe ny bil med et fordelagtigt billån

image

I Danmark er det de færreste, som kan købe en ny bil kontant. Dette skyldes, at priserne på nye biler i Danmark på grund af de statslige skatter og afgifter er utroligt høje – helt ude af rækkevidde for den almindelige lønmodtager.

Derfor er det mere reglen end undtagelsen, at man som bilkøber optager et såkaldt bil lån. Ved et bil lån får låneudbyderen pant i bilen, lidt på samme måde som når du låner penge til en ny bolig via en bank eller gennem et penge institut.

Et bil lån er således mere fordelagtigt når det handler om renter og sikkerhed for lånet, end et almindeligt forbrugslån typisk vil være. Du kan låne et højere beløb, når du låner penge til en ny bil. Og med et bil lån fra Ikano Bank, behøver du ikke engang at lægge en udbetaling.

Lån penge til din nye bil hos Ikano Bank

Det er nemt og hurtigt at søge om et bil lån via Ikano Banks hjemmeside. Du kan først bruge den smarte lån beregner til at fastsætte størrelsen og løbetiden på dit lån, og samtidig skaffe dig et overblik over de udgifter, du får i forbindelse med optagelsen af lånet.

Dernæst ansøger du via den nemme online formular. Du skal her blot angive oplysninger om lånet samt om dig selv. De eneste krav, du skal opfylde for at komme i betragtning til et bil lån hos Ikano Bank er, at du skal være over atten år, have bopæl i Danmark, og ikke er registreret hos RKI eller opført i Debitor Registeret. Du har svar på din låne ansøgning om lån inden for få timer – og går din ansøgning igennem, kan du inden for kort tid sætte foden på speederen i din nye bil!

Læs mere, og ansøg om bil lån, på ikanobank.dk