Få lavet dit stennedslag lavet hurtigt og nemt på et autoværksted

advertorial

Er uheldet ude og får du et stenslag, kan du med fordel køre bilen til et autoværksted, som hurtigt og nemt kan få repareret stenslaget. Det er svært at undgå at få et stenslag, uanset hvor god en bilist du er.

Til gengæld er der en del du kan gøre, når først ulykken har været ude. Til at starte med, er det en god ide ikke at køre mere og hvis det ikke er muligt er det vigtigt at du køre så stille og rolig så mulig. Jo mere bevægelse der er i bilen, jo større risiko er der for at stenslaget udvider sig til en større revne og som kan gøre det svært for dig at køre.

For der er stor forskel på, om du kan nøjes med at få repareret ruden eller om det er nødvendigt helt at få udskiftet ruden. Det første er hurtigt, nemt og billigt, det andet dyrt og tidskrævende. Det kan du læse mere om her https://www.jyskautocenter.dk/autovaerksted.

Reparation af stenslag

At få repareret et stenslag tager omkring 10-15 minutter for et professionelt autoværksted forudsat at stenslaget er mindre end en 2-krone. Er stenslaget større er det nødvendigt at få udskiftet hele ruden. Når ruden skal repareres bliver ruden først gjort rent, det gøres for at limen sidder bedre fast. Så limes ruden og efterfølgende bliver den tørret ved hjælp af UV-stråler. UV strålerne fjerner også den overskydende lim. Når ruden er tør er ruden så god som ny.

Er rudens revne større end en 2-krone skal ruden udskiftes. Husk at undersøge om din bilforsikring dækker. Mange gør, men ikke alle. Det tager op til to dage at få udskiftet ruden. Der skal ofte bestilles en ny rude og når ruden er udskiftet, skal ruden tørre inden det er sikkert at du kan køre i bilen.