høreapparat

Få hørelsen igen med et moderne høreapparat

Få hørelsen igen med et moderne høreapparat

Er du begyndt at lægge mærke til et høretab, som blot udvikler sig til det værre som månederne går? Hvis du er oppe i årene, er dette en ganske naturlig udviking. Mange mennesker mister hele – eller dele af – deres hørelse med alderen. Og så bør du undersøge dine muligheder for at få et høreapparat.

Hvor kan jeg finde de bedste høreapparater?

Leder du efter en høreklinik, hvor du kan finde et høreapparet Nykøbing i Falster, kan du med fordel kigge forbi Hørerøret. Hørerøret er en høreklinik med base i Nykøbing Falster og Stege, som har specialiseret sig i udvælgelse af de helt rigtige høreapparater til de kræsne kunder.

Hos Hørerøret vil du med sikkerhed kunne finde et høreapparat som passer præcis til dine ønsker og behov – og til din penge pung. Hørerøret forhandler et bredt udvalg af kvalitets høreapparater fra de velrenommerede producenter Phonak, Siemens, Rexton og Unitron – alle leveringsdygtige i høreapparater af høj moderne standard.

Uanset om du blot er på udkig efter et hjælpemiddel, som kan hjælpe dig med at høre stemmerne i radioen eller på tv mere klart og tydeligt, eller om du ønsker dig et high end høreapparat som også kan bruges som in ear hovedtelefoner, kan du finde hvad du ønsker dig hos Hørerøret.

Hvordan foregår en konsultation hos Hørerøret?

Når du henvender dig hos Hørerøret, vil de dygtige audiologister først og fremmest sørge for, at du gennemgår en grundig – og gratis – høretest. Denne skal kortlægge omfanget og arten af dit høretab, og skal danne basis for den efterfølgende samtale omkring dine behov for høreapparat.

På baggrund af denne forundersøgelse vil din audiologist udvælge et antal høreapparater, som du kan prøve. Når du har fundet det helt rigtige høreapparat, vil dette blive tilpasset, så du har mindst muligt gener heraf. Læs mere på hoereroeret.dk