undervogn

Få den bedste rustbeskyttelse på markedet

Få den bedste rustbeskyttelse på markedet

Pas godt på din undervogn

På grund af skatter og afgifter er det en bekostelig affære at købe ny bil i Danmark. Derfor er der ekstra god grund til at passe godt på den bil, du ofte har betalt rigtig mange penge for. Du sørger sikkert for, at bilen bliver vasket og støvsuget med jævne mellemrum. Men tænker du nogensinde over, hvordan din bil har det under bunden. Her nede er undervognen, som hele tiden bliver udsat for småsten fra vejen eller det vejsalt som kommunen smider ud om vinteren. Undervognen er meget udsat, og passer du derfor godt på den, så forlænger du levetiden på din bil. Det gør du bedst med en rustbehandling udført af Struer Undervognscenter.

TekTrol sikrer den bedste behandling

Hos Struer Undervognscenter møder du et Undervognscenter, hvor et team af professionelle mekanikere står klar til at tilbyde dig markedets bedste undervognsbehandling. Det foregår ved, at mekanikeren altid benytter det såkaldte TekTrol’s 10-punkts-program. Dette program sikrer blandt andet, at rustbeskyttelsen kommer ind i alle bilens hulrum i bunden. Selve TekTrol er et produktnavn på de allerbedste olie og voksprodukter, som en mekaniker kan bruge til at udføre rustbeskyttelse på din bil. Derfor er det helt naturligt for Struer Undervognscenter kun at benytte TekTrol, når din undervogn håndteres. En TekTrol behandling er så gennemført, at du kun behøver at få din bil til undervognsbehandling hvert fjerde år. Dermed sparer du mange penge i forholdt til andre undervognbehandlinger, der kun rækker i to år.

Bliv godt kørende i mange år

Din bil har fra fabrikken rigtig mange kilometer i sig. Men med tiden kan din undervogn begynde at ruste, og så er der ikke meget at stille op med bilen. Men inden det går så galt, kan du med en undervognbehandling fra Struer Undervognscenter sikre, at du bliver godt kørende i mange flere år. Så skal du have udført rustbeskyttelse i Struer, så kig ind til Struer Undervogncenter, hvor din bil får den bedste service på markedet.