Dette er god kutyme med en jukebox

Dette er god kutyme med en jukebox

September 16, 2019

Der er ikke noget bedre, end når man kan få lov til at bestemme musikken!

Om man så er en first mover eller nørdende feinschmecker af musik-o-fil, eller man bare godt kan lide at danse sent om natten på en bar eller bodega til nogle gamle klassikere, så kan man ikke benægte den endorfin-indsprøjtning, som hjernen giver en, når man hører de velkendte toner, og man når til omkvædet og de andre velkendte stykker i ens yndlings numre.

Tilsvarende er der næsten ikke noget mere irriterende, end hvis man skal glane på sådan en person, der nærmest tager den ellers fælles jukebox som gidsel i og omkring dansegulvet, eller hvor man ellers er.

Dette gælder både, hvis jukeboxen er den gammeldags slags, hvor man veksler mellem nogle LP’er eller CD’er, der skal hives frem, eller man blot har sat en mobil højttaler op, hvor man spiller musik fra, som andre folk så kan sætte deres musik i kø til.

Det sidste ser man mest ved private fester, mens det første er et fænomen, der går mange gange igen ved semi-offentlige arealer, hvor man lukker mennesker ind til hygge.

Den officielle og lidt mere større jukebox er meget aflukket og kan ikke lige “afbrydes”, som man kan risikere, at folk gør med en mobil afspiller, hvor de ikke lige kender teknikken og roder rundt i spillelister og køer og får slettet en lang kø med musik.

Men dette kan dog være ønsket i nogle situationer, for selvom man måske har købt en masse numre på en jukebox, så kan det blive træls for de andre at lytte til i længden – specielt hvis det er den samme kunstner.

Helt ærligt, du glemmer jo også, hvad du har sat i kø, så tænk på de andre og bestil blot et par udvalgte numre hver gang.

Mangler du nogle, der kan give dig en jukebox-oplevelse? Så er den her: https://www.jukeboxfyn.dk