Bestil tid hos din lokale tandlæge

October 28, 2021

advertorial

Er du en af dem som har sprunget dine tandlægebesøg over i mange år? Så har du sikkert en undskyldning på rede hånd.

Jeg har ikke tid til at gå til tandlæge

Selv om din hverdag er presset bør det kunne lade sig gøre for dig at afse cirka en time hvert halve år til dit tandlæge besøg – inklusive transport. Et tandeftersyn og en rensning af tænder og tandkød tager sjældent mere end en halv times tid. Og vælger du en tandlægeklinik tæt på din arbejdsplads behøver du ikke at rive særlig lang tid ud af kalenderen for at presse tandlægebesøget ind.

Mange tandlæge har desuden fleksible åbningstider således at det en eller flere dage om ugen er muligt at komme til efter kontortid – eller måske endda i weekenden. Langt de fleste tandlæger har online booking hvilket gør det nemmere for dig at reservere en tid uden at skulle hænge i røret. Og så kan de fleste få tid til at gå til tandlæge.

Hvad hvis jeg ikke har råd til at gå til tandlæge?

En anden kendt undskyldning for at springe de årlige eller halvårlige kontrolbesøg hos tandlægen over er pengepungen. Mange mennesker mener ikke at de har råd til at gå til tandlæge. Til dette er der blot at sige at et tandlægebesøg som regel koster mindre end en glad aften i byen eller en tur til frisøren. D

e fleste kan, hvis de prioriterer, få råd til at besøge tandlægen en til to gange om året. Og mange tandlæge opererer med fleksible betalingsforhold, hvilket betyder at man så at sige kan bide regningen over hvis man ikke har penge til at betale den ad én omgang.

Find den bedste tandlæge i Gistrup

Bor eller arbejder du i Klarup, Gistrup eller Storvolde kan du med fordel bælge Tandlægerne i Klarup som din tandlæge – læs mere på tandlaegerne-klarup.dk